49-godišnja Nela Kocsis danas slovi za jednu od najatraktivnijih domaćih glumaca.

Galerija


Domaća glumica na Instagramu je podijelila fotografiju iz davne 1987. godine.

49-godišnja Nela Kocsis danas slovi za jednu od najatraktivnijih domaćih glumica, a tome svakako pridonosi njezina plava kosa, bujni dekolte i fantastična linija i u petom desetljeću.

Ipak, prije 32 godine, tada 17-godišnja Nela njegovala je vrlo kratku i smeđu kosu te dječački stil kojeg se prisjetila na društvenim mrežama.

"Dečka - 1987.", napisala je u opisu fotografije snimljene u Osijeku na kojoj je doista neprepoznatljiva.

"Što? Ovo si ti?" upitao ju jedan pratitelj, dok se ispod našao još jedan komentar. "Moć transformacije na zavidnom je nivou."

Nela je u rodnom Osijeku završila studij glume, a dosad je ostvarila brojne filmske i televizijske uloge. Glumica je neko vrijeme najviše pozornosti privlačila vezom te zarukama s kolegom Vedranom Mlikotom, s kojim je prekinula uoči vjenčanja.

Podsjetimo, u domaćim se krugovima od 2008. godine šuškalo kako je glumac zbog zanosne Nele ostavio dugogodišnju djevojku. A onda je Nela 2010. godine ostavila njega zbog situacije s njegovom izvanbračnom kćeri. Naime, iako je znala kako njezin partner ima dijete, nije znala da ju nikada dotad nije vidio niti sudjelovao u njezinu odgoju, osim plaćanjem alimentacije.

Navodno za kćerkicu nisu znali niti njegovi najbliži prijatelji, a s takvom se činjenicom glumica nije mogla nositi. Godinu dana kasnije saznalo se kako Mlikota ipak viđa svoju kćer, s čijom je majkom, magistrom farmacije, ostao u korektnim odnosima.

Ubrzo nakon 41. rođendana poznatog domaćeg glumca, umjesto preseljenja u zajednički stan, plavokosa glumica odlučila se za prekid, a svojoj ljubavi nikada nisu dali drugu šansu.

Bivši dečki bili su zgodni, ali ju nisu lijepo tretirali: Sadašnji je komad i čuva ju kao kap vode na dlanu