Fani o svom životu

Nekadašnja Miss Hrvatske: 'Novac trošim na mise zadušnice'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fani kaže kako sav novac troši na nećakinju i na mise zadušnice za svoje pokojne roditelje.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Tihana Harapin Zalepugin jednom Miss, uvijek Miss Izbor za Miss Hrvatske kroz 30 godina pratili su brojni skandali, a mnogi misle da su izbori ljepote općenito - namješteni!

Manekenka Fani Čapalija bila je  Miss Hrvatske i najljepša Europljanka 1993. godine, a danas gotovo i ne čujemo za nju.

Naime, Fani se iz manekenskih voda povukla nakon udaje za sportaša Ivicu Mornara s kojim je bila tri godine u braku, a rastala još 2001. godine. Fani je to jako potreslo, a onda nakon toga je izgubila majku 2007. godine te oca 2009. godine i jako teško nosila s tim.

>> Ovako danas izgleda Miss Hrvatske 1993. godine

Danas joj utjehu u svemu pruža njen psić Beni koji ima pet godina, a s njim je proslavila i Novu godinu. 'Nije da me nitko nije zvao. Išla bih nekamo da je bilo što zanimljivo. Ma, dobro je Beniju i meni samima. ništa nam ne fali', izjavila je TV prilog Ekran.

Fani već dvije godine nije bila u večernjem izlaskute dodaje kako je njoj bolje ići u šetnje sa svojim psićem nego u noćne provode.

'Novac koji sam dobila, uplatila sam za misu zadušnicu'

Prije nekoliko godina, Fani se nadala kako će, prema svojoj slavnoj uzrečici 'It's OK!', izbaciti i svoj parfem na tržište, ali taj plan nije joj se uspio ostvariti. Živi od alimentacije koju je dobila nakon rastave od Ivice. Ovog ljeta s grupom Zabranjeno pušenje snimila je spot za njihovu pjesmu 'Samir-time', a novac od honorara dala je u Crkvi za mise zadušnice njenim roditeljima.

'Snimali smo dva dana. Bilo je lijepo. Novac koji sam dobila, uplatila sam za misu zadušnicu. Bila sam u crkvi 13. lipnja, kad je dan Svetog Ante. On je moj zaštitnik', kaže 37-godišnja Fani.


'Moka je pravi muškarac'

Kaže kako nije bila u vezi još otkako se rastala od Ivice, ali njega i danas doživljava u pozitivnom svjetlu.

'Moka je pravi muškarac. Takav mi je ostao u sjećanju. Kad smo se upoznali, njemu je bilo 19, meni 18 godina. bili smo mladi, nismo imali pojma o životu. Danas je u braku i ima dvoje djece. Nedavno sam srela Milana Rapaića u gradu i rekao mi je da Moka čeka treće dijete. Baš mi je drago zbog njega. Ja nikako da naletim na pravog. Voljela bih i ja jednog dana biti majka, dobit muško dijete. Kad nećakinji kupujem robicu, zalutam na muški odjel. Čisto da vidim što ima', objašnjava Fani.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene