Pogledajte galeriju!

Nekad slatke dječje zvijezde danas su odrasle i SKIDAJU SE za naslovnice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od malene Ruthie iz serije 'U sedmom nebu' do fatalne Jennifer Love Hewitt - sve one su odrasle i prelijepe, upravo stoga su se odvažile pozirati za naslovnice časopisa!

Glumica Mackenzie Rosman, koja se proslavila ulogom malene Ruthie u seriji 'U sedmom nebu', podigla je prašinu kad je pozirala golišava za naslovnicu časopisa Maxim. No, nije Mackenzie jedina dječja zvijezda koja se skinula za naslovnicu Maxima čim je postala dovoljno 'velika'.

>> Nekad dječja zvijezda, danas prava zavodnica: Pozirala golišava!

Pogledaj i ovo Christina Aguilera Ali nestala je raskoš... Uvukla se u tijesan outfit da pokaže ogromnu promjenu na sebi, opet izgleda baš kao prije 20 godina kada je bila na vrhuncu slave!

1. Podsjetimo, Mackenzie Rosman je pozirala u ružičastom donjem rublju za naslovnicu Maxima koji će se na kioscima pojaviti u rujnu.

2. Alyssa Milano mlađim generacija poznata je možda samo kao 'seks bomba', ali nekad je bila jedna od slatkica s TV ekrana u seriji 'Who's The Boss'. Čim je stasala, skinula se uza naslovnicu.

3. Christina Aguilera svoju karijeru počela je u dječjem showu 'The Mickey Mouse Club' zajedno s Ryanom Goslingom i Britney Spears, a onda je ušla u pubertet, otkrila vlastiti seksipil i čim je bila dovoljno stara skinula se za naslovnicu.

4. Jennifer Love Hewitt svoju karijeru počela je 1980. godine u Disneyevom projektu 'Kids Incporporated', a onda je počela snimati ozbiljnije serije i filmove da bi pozirala za naslovnicu i dobila titulu Najseksi cure svih vremena s naslovnice Maxima.

5. Zajedno s Christinom Aguilerom i Goslingom, Britney Spears također se proslavila u 'Mickey Mouse Clubu', ali čim je prerasla dječje pjesmice i ušla u pubertet, Britney je pokazala koliko se seksi osjeća te snimila naslovnicu Maxima čim je postala punoljetna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene