Petar Grašo (Foto: PR) - 2
Petar Grašo (Foto: PR) - 2 Foto: PR

Petar Grašo, Željko Joksimović, Bajaga i Instruktori, Plavi Orkestar, Jole, Maja Šuput, Željko Samardžić, Miroslav Ilić, Seka Aleksić, Senidah, samo su neka od imena izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem Rujanfestu.


Da glazba ne poznaje granice, potvrđuje ovogodišnji Rujanfest na kojem će nastupiti brojni izvođači koji će se sa svojim najvećim hitovima, na čak sedam pozornica, popeti i uveseljavati mnogobrojnu publiku.

Vezani članci Maja Šuput za mikrofonom (Foto: Dnevnik.hr) Ovaj vikend na pozornicu se penju Maja Šuput, Petar Grašo, Željko Samardžić i Senidah Željko Joksimović (Foto: Marin Tironi/Pixsell) Neviđena gužva na Rujanfestu: Željko Joksimović i Jole zapalili atmosferu, tražila se karta više

Petar Grašo, Željko Joksimović, Bajaga i Instruktori, Plavi Orkestar, Jole, Maja Šuput, Željko Samardžić, Miroslav Ilić, Seka Aleksić, Senidah, Coby, Jala Brat, Buba Corelli, Edo Maajka, Dino Jelusić, Detour, Marko Kutlić, Neki Novi Klinci (Balašević tribute band), Bang Bang, Ljetno Kino, Miki Solus, Fantom slobode (Azra tribute band), Pravila Igre, Cro trash party (I Bee - Ivana Banfić), neka su od imena izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem Rujanfestu.

Spektakularne pozornice i brojni sadržaji poput Slavonske kuće, gdje će svakodnevno nastupati tamburaški sastavi, dvije pozornice s odličnim DJ-evima te dječja pozornica gdje će se odvijati program za najmlađe, dokaz su da na Rujanfestu postoji ponešto za svakoga. Također, dvanaesti Rujanfest donosi najveći lunapark u Hrvatskoj i Kvart fajt – sportsko natjecanje predstavnika zagrebačkih kvartova na kojem će se pronaći najspretnija ekipa. Svaki dan Rujanfesta, posjetitelje će svojim stand-up nastupima nasmijavati, uvijek vesela ekipa iz Studija smijeha.

Tijekom trajanja Rujanfesta definitivno ne morate brinuti o ručku ili večeri jer vas na Bundeku očekuju specijaliteti svih hrvatskih regija koje će pripremati vrhunski kuhari, a cijeli gastro show će voditi Davor Dretar Drele. Raznolika ugostiteljska ponuda prostirat će se na rekordnih 2.500 m2