Neil Patrick Harris pohvalio se obožavateljima na Instagramu kako boravi na odmoru u Hrvatskoj.

Galerija


Glumačka zvijezda Neil Patrick Harris opustio se na ljetnom odmoru kojeg trenutno provodi u Hrvatskoj, a na društvenim se mrežama pohvalio kako izvodi neke lude vratolomije.

Vezani članci Nives Celzijus i Ivana Knoll (Foto: Instagram) Nives i Ivana malo toga ostavile mašti: "Podsjetile ste me koliko volim Hrvatsku" Sestre Stallone (Foto: Instagram) Obitelj holivudske legende uživa u Dubrovniku, ni nevrijeme nije pokvarilo zabavu!

Neil je tako objavio snimku u kojoj s vrha broda, kojim plovi našom obalom, skače u more dok ga u pozadini bodri suprug David Burtka i njihovi posvojeni blizanci, 8-godišnja Harper Grace i Gideon Scott.

"Neil je, nalazim se u Hrvatskoj,  na vrhu broda", rekao je prije nego je s kamerom u ruci s visine od nekoliko metara skočio u more.  Snimka dosad ima više od 700 tisuća pregleda što je sjajna reklama za našu zemlju. 

Neil je ovih dana posjetio i jedan popularni restoran na Hvaru odakle je nastavio plovidbu Jadranom .

Nije poznato koliko će se Neil i David s djecom zadržati u Hrvatskoj, no sigurni smo da će sa sobom ponijeti samo najljepše uspomene, baš kao i iz Francuske, gdje su ih fotografi uhvatili kako razmjenjuju nježnosti na jahti.

Da je gay, 46-godišnji Neil objavio je u studenom 2006., a već godinu kasnije na dodjeli nagrada Emmy pojavio se sa, tada zaručnikom, Davidom. Par je u vezi bio od 2004. godine, a u rujnu 2014. na Twitteru su objavili da su svoju ljubav ozakonili brakom.

Ne gubi vrijeme: Slavna glumica uhvaćena kako razmjenjuje poljupce s novom djevojkom