Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neda Parmać objavila je prvi singl nakon rođenja kćerkice.


'Moja solo karijera nije niti uspjela zaživjeti, jer sam brzo zatrudnila, ali ovo je sad moj novi početak. Odlučila sam da u ovoj fazi života neću raditi kompromise i s ovom pjesmom ispalo je baš sve onako kako treba. Majčinstvo je najljepša stvar koja mi se dogodila. Razmišljam o drugom djetetu, ali ne još neko vrijeme. Neću zatrudnjeti, ovog puta pobrinula sam se za to', šalila se dobro raspoložena pjevačica Neda Parmać.

Bivše Feminemke na okupu s jedim razlogom - Pamela Ramljak predstavila album 'Prijateljica'

 

Zid je tu! molim dojmove do ujutro ;)

Posted by Neda Parmać on Wednesday, May 20, 2015
Vezani članci Slika nije dostupna POVRATAK U HRVATSKU Nudili joj pornografiju Slika nije dostupna OTKRIVAMO KAKO Ana Rucner predstavlja BiH na Eurosongu bez državljanstva!

'Zid' je Nedin prvi singl nakon godinu i pol duge pauze, koju je uzela zbog rođenja kćerkice Adrijane, a napisao ga je njezin šogor Tvrtko Hrelec.

A hoće li se Feminnem opet okupiti? 'Po meni ta opcija nikada nije bila isključena, ali u ovom momentu malo je i do mene, tako da u ovoj fazi života nisam za to. Sve smo u odličnim odnosima i dalje, a kad bi se Nika vratila iz Rusije odmah bih uskočila u to', rekla je Neda Parmać u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook