Neda Parmać u showu "Tvoje lice zvuči poznato" dobila je zadatak transformirati se u Željka Bebeka. To nije bio nimalo lak posao, ali ona je to odradila vrhunski!

Galerija


Neda Parmać u prošlotjednoj nas je emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" zabavila kao legendarni Željko Bebek, nakon čega je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila i neke detalje iz backstagea.

Vezani članci Neda Parmać Ovo je samo korak do preoobrazbe u španjolskog zavodnika u čijem ćemo vrućem nastupu svi uživati Neda Ukraden Neda Ukraden osvrnula se na sjajnu izvedbu svoje dvojnice i vječnog hita ''Zora je'', dala nam je svoj komentar na emotivni video!

Njezin nastup sve je zabavio, a sama Neda, koju je zatekla nimalo jednostavna transformacija, imala je i poruku za Željka.

"Prijatelju, oprosti mi, ja ću ga nazvati", smijala se Neda.

"Eto, draga moja i ti si preživjela, mislim da je to bila tvoja najteža transformacija. Teško je bilo pogoditi tu njegovu rašpu", poručila joj je Indira Levak.

Igora Mešina njezin je nastup zabavio, lijepo ju je pohvalio.

"Ovo je bilo prezabavno, sve što Željko ima ti si donijela - bila si zabavna i smiješna, ali pritom i kvalitetna", zaključio je.

"Ovo je bila karikatura Bebeka, ali koja je bila vrlo uspješna, super", zaključila je Nives Celzijus.

S Nives se složio i Goran Navojec, koji je primijetio i dozu izazova u Nedinu nastupu.

"Slažem se s Nives, bilo je jako zabavno. Zaigrala si na kartu koja je skliska, vrlo profesionalno i darovito izvlačenje", izjavio je Goran.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Bio žena ili muškarac, uvijek rasturi, a bonus je kad pokaže istrenirani torzo: "Ovo je bio gušt slušati i gledati!''