Nakon pretrpljenog pada s trećeg kata početkom mjeseca, poznata glumica Neda Arnerić polako se oporavlja, te je puštena iz bolnice.


Poznata srpska glumica Neda Arnerić početkom mjeseca teško se ozlijedila pri padu s balkona svog stana na trećem katu u Beogradu. Glumica je pretrpjela prijelome vratnog, prsnog i lumbalnog dijela kralježnice, te je bila smještena na odjelu intenzivne njege. Iako je prilikom pada teško ozlijeđena, nije bila u životnoj opasnosti, a u petak je puštena iz bolnice.

Vezani članci Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Odlazak ljubavi života: Voljeli su se desetljećima, ali onda je bolest rekla svoje i uzela joj supruga Neda Arnerić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Legendarna Neda Arnerić iskreno nam je priznala za čime najviše žali: ''Naprosto Bog nije htio, ili sudbina''

Pri izlasku prošla je nezamijećeno pokraj brojnih novinarskih ekipa koje su je čekale ispred bolnice. Naime, kako ju nitko ne bi primijetio glumica je ležala na zadnjem sjedištu automobila koji je vozio njen brat. Arnerić se još uvijek kreće otežano te nosi Schanzov ovratnik, ali svakodnevno šeta i polako se oporavlja, javljaju srpski mediji.