raskošna ceremonija

Nećakinja princeze Diane udala se za 32 godine starijeg tajkuna na predivnoj lokaciji, luksuza im nije nedostajalo!

Kitty Spencer i Michael Lewis Kitty Spencer i Michael Lewis Provjereno 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kitty Spencer i Michael Lewis Lady Kitty Spencer (Foto: AFP) Lady Kitty Spencer (Foto: AFP) Lady Kitty Spencer (Foto: Instagram) Lady Kitty Spencer (Foto: Profimedia) Lady Kitty Spencer (Foto: Profimedia) +0 Lady Kitty Spencer (Foto: Profimedia) Galerija

Nećakinja princeze Diane, Kitty Spencer, udala se za tajkuna Michaela Lewisa na raskošnom vjenčanju u okolici Rima.

Lady Kitty Spencer, nećakinja princeze Diane, udala se za milijunaša i tajkuna Michaela Lewisa na raskošnoj ceremoniji u Rimu. 30-godišja Kitty i 62-godišnji multi-milijunaš sudbonosno da izrekli su si pred obitelji i prijateljima, a posljednjih nekoliko dana šuškalo se da bi mogli stati pred oltar jer su s prijateljima tulumarili u Italiji.

Svadbu su održali u Frascatiju u okolici Rima, a slavlju su se pridružile i neke slavne osobe. Lady Kitty je zablistala u vjenčanici s potpisom Dolce&Gabbane, a do oltara su je ispratila njezina braća Louis Spencer, Viscount Althorp i Samuel Aitken. Na vjenčanju su bila i djeca njezina novopečenog supruga iz prijašnjeg braka, a Daily Mail piše kako je Kitty izgradila sjajan odnos sa svima.

Sve je bilo ukrašeno u raskošnom stilu, a glamura na vjenčanju nije nedostajalo. Fotografije novog bračnog para tek će se pojaviti, a sudeći po objavama njezinih prijateljica na društvenim mrežama, čini se kako su partijali dugo u noć.

Lady Kitty je inače kćer Charlesa Spencera, brata princeze Diane, a njezin suprug je pet godina stariji od njezina oca. Britanski mediji pišu kako njezini rođaci, prinčevi William i Harry na svadbi nisu bili zbog restrikcija u pandemiji.

Kitty, koja je inače manekenka i ambasadorica nekoliko brendova, ne obazire se na zle jezike koji tvrde da se udaje za multi-milijunaša samo zbog njegove moći. U jednom je intervjuu ispričala kako nikada u životu nije bila toliko zaljubljena, a nimalo ne mari za to što drugi imaju za reći.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene