Zbogom, Nebojša...

Posljednje dane proveo uz svoju najveću ljubav: "Bila je centar njegova svijeta"

Nebojša Glogovac, Goran Grgić (FOTO:Goran Stanzl/Pixsell) Nebojša Glogovac, Goran Grgić (FOTO:Goran Stanzl/Pixsell) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nebojša Glogovac, Goran Grgić (FOTO:Goran Stanzl/Pixsell) +0 Nebojša Glogovac i Emir Hadžihafizbegović (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell) Galerija

Nebojša Glogovac preminuo je jučer u Beogradu u 49. godini života. Posljednje dane života proveo je uz obitelj, ne obazirući se na tešku dijagnozu.

Veliki srpski glumacNebojša Glogovac preminuo je jučer u Beogradu u 49. godini života. Dijagnosticirana mu je teška bolest, no Glogovac je posljednje dane proveo uz obitelj, obavljajući svakodnevne aktivnosti, nije se obazirao na tešku dijagnozu. "Nebojša je posljednje dane proveo potpuno normalno, štoviše, da informacija o njegovu zdravstvenom stanju nije stigla u medije nitko ne bi ni naslutio da je bolestan. Na njegovu licu, u njegovu pokretu i blagom osmijehu to se nije dalo primijetiti. Nakon što se vratio s liječenja iz Njemačke bio je uvjeren da će sve ići svojim tokom i da je na korak do ozdravljenja, a onda su se rezultati pogoršali. I dalje je gajio nadu", rekao je njegov prijatelj za Blic.

Pogledaj i ovo Nebojša Glogovac i Emir Hadžihafizbegović (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell) Posljednji pozdrav GLOGOVCU Zbogom, legendo: ''S anđelima, mili moj…''

Nebojša Glogovac i Emir Hadžihafizbegović (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell) Nebojša Glogovac i Emir Hadžihafizbegović (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell)

Posljednje dane proveo je u svom kvartu, Dorćolu, gdje je živio s partnericom Milicom i kćeri Sunčicom. Sunčica mu je bila sve, i s njom je svakodnevno šetao. "Svakog dana i večeri šetao je s njom starim dijelom Dorćola i Kalemegdanom. Igrali su se non stop. Čak i ako je ispijao kavu s prijateljima u obližnjem kafiću, vodio ju je sa sobom. Smijao se svakoj njenoj novoj izgovorenoj riječi. Ako je tražila pažnju, sve je ostavljao i odlazio s njom šetati, igrati se u parku ili sjediti na podu. Bila je centar njegova svijeta", otkrili su susjedi karizmatičnog glumca.

Osim Sunčice, Nebojša ima i dva sina iz prvog braka - Miloša i Gavrila. Da podsjetimo, Glogovac je prije deset dana primljen na Institut za onkologiju, a mediji su počeli pisati da je teško bolestan te da mu je stanje loše. Otkazane su i sve predstave u kojima je glumio. Hrvatska publika također ga je imala prilike gledati u našim filmovima, a posljednji u nizu jest "Ustav Republike Hrvatske", u kojem je utjelovio glavnu ulogu, uz Dejana Aćimovića i Kseniju Marinković.

Nebojša Glogovac, Goran Grgić (FOTO:Goran Stanzl/Pixsell) Nebojša Glogovac, Goran Grgić (FOTO:Goran Stanzl/Pixsell)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene