teško bolestan

Poznati glumac hitno hospitaliziran! Stanje mu je ozbiljno

Nebojša Glogovac, Goran Grgić (FOTO:Goran Stanzl/Pixsell) Nebojša Glogovac, Goran Grgić (FOTO:Goran Stanzl/Pixsell)

Poznati glumac Nebojša Glogovac teško je bolestan. Trenutno se nalazi na Institutu za onkologiju u beogradskoj bolnici.

Poznati srpski glumac Nebojša Glogovac, kojeg domaća publika pamti između ostalog po ulogama u serijama "Kud puklo da puklo" i "Stella", trenutno prolazi kroz pravu agoniju.

Pogledaj i ovo Nebojša Glogovac i Emir Hadžihafizbegović (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell) Posljednji pozdrav GLOGOVCU Zbogom, legendo: ''S anđelima, mili moj…''

48-godišnji glumac teško je bolestan, a njegovo stanje izrazito je ozbiljno. Zbog svog stanja Glogovac je nedavno hitno hospitaliziran i trenutno se nalazi na Institutu za onkologiju u Beogradu. Podršku mu pružaju najbliži članovi obitelji i prijatelji. Izvori bliski glumcu potvrdili su da je Glogovac već započeo s terapijama te da se svi nadaju da će uspjeti pobijediti opaku bolest, piše Telegraf.rs.

Rođen je u Trebinju 1969. godine i jedan je od najutjecajnijih srpskih glumaca. Posljednju ulogu ostvario je u filmu "Ustav republike Hrvatske" u kojem je igrao ulogu Vjeke Kralja, umirovljenog profesora koji je pritom deklarirani homoseksualac i transvestit. Film je nagrađen brojnim nagradama na domaćim i stranim filmskim festivalima, a 2016. godine bio je na drugom mjestu najgledanijih domaćih filmova u kinima.

Nebojša Glogovac, Goran Grgić (FOTO:Goran Stanzl/Pixsell) Nebojša Glogovac, Goran Grgić (FOTO:Goran Stanzl/Pixsell)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene