Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ne propustite najnoviju epizodu serije Milost.


MILOST

22.10 sati

Vezani članci Slika nije dostupna Deniz i Sermet nailaze na probleme Slika nije dostupna 'Nisam otkrila tajnu sretnog braka'

Strasti se napokon smire te Sermet, uz gomilu nezgoda, uspješno zatraži Denizinu ruku od Narin te ubrzano krene s pripremama za vjenčanje.

Neočekivani kraj popularne serije!

Deniz je jako uzbuđena, muči je gomila briga, od izbora vjenčanice do novog uređenja Sermetove kuće, te se baca na posao zagorčavajući život svakomu, a pogotovo Narin koja se trudi pomagati joj oko priprema za vjenčanje.

Napokon saznajemo nosi li Narin dečka ili curicu! Stiže li kći koju želi Firat ili sin kojeg Narin osjeća? Sermet za medeni mjesec planira nevjerojatno iznenađenje za Deniz.

Prije samog Narinina porođaja Deniz i Sermet vraćaju se sa svog višemjesečnog puta oko svijeta kako bi bili uz njih na porođaju.
Narin su počeli trudovi. Uspaničeni Firat sav se izbezumi.

Deniz koja je cijeli život provela uz prijateljicu neće napustiti Narin ni na samom porođaju. Dok dvije obitelji uživaju u sreći zbog pristiglih blizanaca, Šadije primi poziv da bude uz Džana na njegovoj izložbi u inozemstvu.

Irmakina i Dženkova veza postala je ozbiljna te Dženk odluči biti iskren prema Irmak. Kako će Irmakina reakcija na ovu istinu utjecati na Sermeta? Zbog vijesti koju primi Deniz Sermet poleti od sreće. Kako bi tu divnu vijest podijelili s Narin i Firatom, zovu ih na večeru.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook