Prozvali ga na sudu

Ne opet! Njegovo ime se spominje u novom SEKS skandalu?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ime Billa Clintona opet se veže uz seks skandal.

Bivši američki predsjednik Bill Clinton mogao bi zauvijek ugasiti predsjedničke snove svoje supruge Hillary budući da se njegovo ime (opet) spominje u seks-skandalu. Naime, Clintona se prozvalo u sudskom sporu njegovog prijatelja Jeffreyja Epsteina, piše Radar Online.

Pogledaj i ovo Monica Lewinsky Mnogi su se iznenadili! Svijet je zna kao najpoznatiju ljubavnicu predsjednika, a sad je objavila svoje najnovije fotografije i svi su u nevjerici!

Predsjedniče, kud opet među prostitutke...

Prema sudskim dokumentima koje je objavio National Enquirer, 'Clinton je nekoliko puta putovao Epsteinovim privatnim zrakoplovom i tulumario na njegovom otoku. Epstein je već odslužio 13 mjeseci zbog maloljetničke prostitucije.'

Clintonovo ime nekoliko se puta spominje u sudskom izvještaju pa je tako jedna žena priznala da se zabavljala s Clintonom i Epsteinom na otoku te su s njima bile još dvije mlade djevojke. Također je priznala kako su orgije bile redovita pojava na otoku.

Dokumenti ne optužuju Clintona za sudjelovanje, no navode njegove učestale pohode otoku u razdoblju između 2002. i 2005., piše Enquirer. Ispis telefonskih poziva također ukazuje kako Clinton duguje neke usluge Epsteinu.

Ne sumnjamo da će Hillaryni protukandidati ovaj događaj iskoristiti kako bi onemogućili njezin dolazak u Bijelu kuću. No ne treba u potpunosti i vjerovati informacijama koje objavljuje National Enquirer koji je na glasu kao tabloid sumnjihiv izvora informacija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene