Slavna je zvijezda serije Glee malo toga prepustila mašti.


Naya Rivera pojavila se na dobrotvornoj zabavi UNICEF-a u haljini zbog koje nitko nije mogao skinuti pogled s nje. Slavna je zvijezda serije Glee pokazala duge noge i gola leđa, a crna je haljina savršeno ocrtavala njezinu žensku liniju.

27-godišnja ljepotica malo toga ostavila mašti, a svi su prisutni uživali u njezinoj pojavi. Prije nekoliko je mjeseci ova mlada zvijezda iznenadila svojom udajom za slavnog glumca. Riječ je o glumcu Ryanu Dorseyju, a vjenčanje se održalo u Cabu u Meksiku.

Mlada glumica koja se proslavila u popularnoj teen seriji Glee sve je šokirala svojom odlukom – udala se!

Sretan par je slavio u krugu najbliže obitelji i prijatelja, a mnogi nisu ni znali da se par uopće viđa a kamo li da planiraju vjenčanje.'Blagoslovljeni smo što smo sada muž i žena. Naš dan je bio savršen, sve je bilo onako kako smo zamišljali', rekla je 27-godišnja Naya, koja je nosila čipkanu Monique Lhullier haljinu, za People.

Njezin novopečeni suprug Dorsey je inače iz West Virginije, završio je glumačku školu u New Yorku, a zatim se preselio u Los Angeles gdje je upoznao Riveru prije četiri godine. Njihov odnos prerastao je u nešto više, pa su se zaručili u travnju nedugo nakon što je Naya prekinula s reperom Big Seanom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook