potvrdila vezu

Za nju bi učinio sve: Nataša Janjić hvali se novim dečkom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nataša Janjić ponovno je zaljubljena. Njezino srce osvojio je Pero Mrnarević, a svoju novu vezu glumica je konačno i javno priznala.

Glumica Nataša Janjić uživa u ljubavi s Perom Mrnarevićem. Za njihovu romansu doznalo se početkom listopada kada su zajedno snimljeni u romantičnoj šetnnji gradom. No, svoju ljubav nisu javno potvrdili. Sve do sada.

Pogledaj i ovo showbuzz nije dugo tugovala Nataša Janjić opet ljubi! Splićanka snimljena u društvu novog dečka

Na svom Instagramu Nataša je objavila prvu zajedničku fotografiju i time svima dala do znanja da uživa u ljubavi s dubrovačkim umjetnikom.  "Gentleman: muškarac na usluzi ženi s osmijehom", napisala je Nataša ispod fotografije na kojoj joj njezin novi odabranik veže cipele.

Komentare ispod fotografije ostavili su Ana Gruica i Slavko Sobin koji su, čini se, za ovu ljubav već znali i od ranije. 

Inače, Pero Mrnarević u fokus javnosti dospio je u kolovozu ove godine, i to zbog transparentna s kojim se pojavio na prosvjedu protiv promjene imena Trga maršala Tita. "Vratite Italiji Istru i Dalmaciju" pisalo je na transparentu zbog kojeg je reagirao čak i DORH.

Njegov ljubavni život do sada nije bio u fokusu javnosti, za razliku od ljubavnog života Nataše Janjić. Prije Mrnarevića ljubila je Samira Šećerkadića, ginekologa Marka Kisića, redatelja Antonija Nuića, a u braku je bila i s Joškom Lokasom.

 

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene