riskirala svaki pokret

Srpska Barbie razbacala se u haljini iz koje je sve ispadalo, a fotke su dokaz i da je stvarnost ipak drugačija od Instagrama

Nataša Bekvalac - 6 Nataša Bekvalac - 6 Pixsell 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 8 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac - 7 Nataša Bekvalac - 5 Nataša Bekvalac - 1 Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 1 +0 Nataša Bekvalac - 6 Galerija

Nataša Bekvalac za nastup u Beogradu odabrala je haljinu s dubokim dekolteom i visokim prorezom, u kojoj se razbacala po pozornici iako je svakim pokretom riskirala pokazati više nego što je planirala.

Popularna srpska pjevačica Nataša Bekvalac napravila je show na svojem koncertu na splavu Konzulat Waterfront u Beogradu.

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac - 2 "To su stvari koje su me boljele" Srpska Barbie prisjetila se školskih dana i trauma koje je tada doživjela: "Učiteljica mi nije vjerovala"

U ružičastoj haljini s dubokim dekolteom i visokim prorezom opravdala je laskavi nadimak srpske Barbie, a na pozornici se razbacala iako je svakim pokretom riskirala pokazati više nego što je planirala.

Fotografije s nastupa otkrile su i da Nataša u stvarnosti ne izgleda baš onako kako se predstavlja na svojem Instagramu, na kojem očito obrađuje svoje fotografije prije objave, no i uživo je jednako atraktivna.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Bekvalac je prije Beograda nastupila u Budvi, a iz Crne Gore objavila je i svoju fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, koja je oduševila njezine brojne fanove.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić i Marko Livaja Marko Livaja i Iris Rajčić Iris Rajčić i Marko Livaja In Magazin: Vjenčali se Iris Rajčić i Marko Livaja - 3 +3 Iris Rajčić - 1 Celebrity Prvi izlazak Livaje i njegove Iris nakon vjenčanja, sa sobom su poveli i djecu, a povod je bio baš poseban!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Chad Michael Murray Chad Michael Murray Chad Michael Murray Chad Michael Murray (Foto: Instagram) +4 Chad Michael Murray (Foto: Getty Images) Nekad i sad Bio je tiha patnja tinejdžerica diljem svijeta, a nije se puno ni promijenio od dana najveće slave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene