Čestitamo!

Slavna pjevačica u 44. godini prvi put postala majka: Objavila slatku fotku, ali ime oca zasad nije otkrila

Natalie Imbruglia (Foto: Profimedia) Natalie Imbruglia (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Imbruglia (Foto: Screenshot) Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) Natalie Imbruglia (Foto: Getty Images) +0 Natalie Imbruglia (Foto: Profimedia) Galerija

Natalie Imbruglia postala je majka dječaka Maxa Valentinea Imbruglie.

Slavna australska pop-pjevačica Natalie Imbruglia, čiji je hit "Torn" osvajao top-ljestvice diljem svijeta 90-ih godina, postala je majka u 44. godini. Pjevačica je sretnu vijest objavila na profilu na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj drži ručicu tek rođenog sina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by natalie_imbruglia (@natalie_imbruglia) on

"Dobrodošao na svijet Max Valentine Imbruglia. Srce mi puca", napisala je Natalie uz objavljenu fotografiju na kojoj nije otkrila sinovo lice.

Nije trebalo proći puno vremena da joj brojni slavni prijatelji i kolege čestitaju na rođenju sina, među kojima i pjevačica Sophie Ellis-Bextor te glumica Pia Miranda.

Natalie je vijest o trudnoći objavila u lipnju nakon što se odlučila podvrgnuti umjetnoj oplodnji uz pomoć donatora sperme.

"Osjećam se blagoslovljeno jer je ovo moguće uz pomoć medicinski potpomognute oplodnje i donatora sperme", izjavila je tada Natalie, no identitet  djetetova oca nije otkrila.

Slavna Australka bila je u braku s bivšim frontmenom Silverchaira Danielom Johnsom pet godina, prije nego što su se razveli 2008. godine. Prije dvije godine otkrila je da je u vezi s Mattom Fieldom, no par nije snimljen zajedno od prošle godine.

Želja da postane majka kod Natalie je bila velika već neko vrijeme, što nije pokušala sakriti od javnosti.

"To je nešto što će se dogoditi. Još uvijek se nadam da ću upoznati nekoga i da, ako se to ne dogodi, razmotrit ću druge opcije", izjavila je 2015. godine u intervjuu za The Evening Standard.

Također je otvoreno priznala kako se nije nadala tome da će biti razvedena i bez djece u svojim 40-ima te da je to pomalo brine. No sada su sve brige nestale i za Natalie počinje novo razdoblje života kojem se jako veseli.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) +6 Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Celebrity Bolan razvod ju je uništio, gledali smo ju mršavu i u crnini, a sada se vratila ljepša no ikad

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene