Natalia Vodianova jučer je uljepšala nogometno finale, a njezina je životna priča vrlo zanimljiva.

Galerija


Iako su na jučerašnjoj finalnoj utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji glavne zvijezde bili nogometaši, jedna je ljepotica ukrala podosta pažnje.

Vezani članci Aleksej Navaljni Rusija blokira račune Navaljnoga na društvenim mrežama, a traže ograničenja i za njegovu suradnicu Joe Biden i Vladimir Putin Biden optužio Rusiju da želi utjecati na američke izbore 2022., oštro napao i samog Putina: "On ima nuklearno oružje, izvore nafte i ništa više"

Radi se o ruskoj manekenki Nataliji Vodianovoj, koja je jučer zablistala na stadionu u zlatnoj svjetlucavoj haljinici u kojoj je simbolično predstavila zlatni pehar koji, nažalost, odlazi u Francusku.

Natalia Vodianova (Foto: Getty)
Natalia Vodianova (Foto: Getty) Foto: Getty

Svojom nas je pojavom lijepa manekenka podsjetila na svoju zanimljivu i nevjerojatnu životnu priču koja je započela prije 36 godina u Nižnjem Novgorodu, ali ne tako bajkovito. Naime, Natalia je rođena u teškom siromaštvu zbog čega su ju mediji neko vrijeme nazivali "Pepeljuga". U siromašnom ruskom selu manekenka je živjela sa samohranom majkom i autističnom sestrom, a svakodnevno je radila s majkom na tržnici prodavajući voće i povrće.

 

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

Upravo ju je na tržnici primijetio jedan modni agent koji ju je uveo u svijet mode te joj s godinama omogućio lagodan život o kojem je tada mogla samo sanjati. Natalia se tako sa svega 17 godina našla u Parizu, a već s 20 na bankovnom računu imala je 20 milijuna dolara. To je bilo i više nego dovoljno da svoju obitelj izvuče iz siromaštva, no Natalia je nastavila vrijedno raditi, pa je neko vrijeme držala i titulu najplaćenijeg modela svijeta.

 

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

U to vrijeme upoznala je i svog bivšeg supruga, milijardera Justina Portmana, s kojim je dobila i troje djece, no nije prestajala raditi. Njihov brak potrajao je devet godina, a Justin je u jednom kasnijem intervjuu otkrio kako je nakon prekida morao potražiti stručnu pomoć. "Ponašala se prema meni kao da me se srami. Kad je razvod okončan, otišao sam na rehabilitaciju. Poslije smo se čuli i rekla mi je da joj ne nedostajem i da joj ne pada na pamet da ponovno budemo obitelj."

Natalia Vodianova (Foto: Getty)
Natalia Vodianova i Justin Portman (Foto: Getty) Foto: Getty

Iako nitko sa sigurnošću ne može potvrditi da je ruska ljepotica rekla tako nešto, činjenica jest kako je Justina vrlo brzo zamijenila novim muškarcem. 2011. godine, kada se i razvela, zaljubila se u milijardera Antonia Arnaulta, s kojim je dobila još dvoje djece.

Natalia Vodianova (Foto: Getty)
Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Getty) Foto: Getty

 

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

Da, dobro ste shvatili, Natalia danas ima petero djece, a još uvijek izgleda ovako dobro, što je samo još jednom dokazala jučer u Moskvi.