Ruska ljepotica

Tko bi rekao da je troje djece rodila - i četvrto na putu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ruska manekenka Natalia Vodianova i njezin suprug milijunaš Antoine Arnault, čekaju svoje prvo zajedničko dijete.

Zgodna ruska menekenka Natalia Vodianova o njezin suprug direktor marketinga kuće Louis Vuitton, Antoine Arnault sretnu vijest o trudnoći objavili su na Facebooku.

Pogledaj i ovo Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Instagram) Kakva priča Bila je toliko siromašna da je bilo dana kad je i gladovala, a sad se udala za milijardera i živi kao u bajci

'Bok svima, imam veliku vijest za danas. Podarit ćemo malog brata ili sestru Natalijinoj predivnoj dječici, a to sam jako želio: I SADA SE TO DOGAĐA! :) Iduće godine ćemo dobiti naše prvo dijete!!! Četvrto njoj, meni prvo… malo sam pod stresom! Bila je umorna prva tri mjeseca, no sada je dobro. Nadam se da će ona ili on naslijediti izgled svoje mame (i njezino veliko srce!) i tatin smisao za humor!! Samo da ne bude obrnuto!!! :)))', napisao je ponosni budući otac.

>> Drew Barrymore opet trudna – čeka drugo dijete!

'To će objasniti mnogim mojim kolegama i prijateljima zašto sam u posljednje vrijeme otkazivala sastanke', objasnila je Natalia na svojem Facebooku koja treba roditi svoje četvrto dijete u svibnju sljedeće godine.

31-godišnja Natalia u vezi se s 36-godišnjim sinom Berbarda Arnaulta započela 2011, dok iz braka s Justinom Portmanom Natalia ima troje djece; 11-godišnjeg Lucasa, sedmogodišnju Nevu i šestogodišnjeg Victora.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene