Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Koja djevojka nije, barem jednom u životu, maštala o tome da je s nogu obori šarmantni princ? Naše poznate dame dobile su priliku okušati se u ulogama Disneyjevih junakinja.


Bajkovito okruženje dvorca Trakošćan ovog je vikenda bilo kulisa za modni editorijal u kojem su glavne junakinje bile Nives Ivanković i Jelena Veljača. Glumica i spisateljica u frizerskoj su kampanji utjelovile Trnoružicu i njezinu vječnu protivnicu, a unatoč hladnoći, i ova je bajka imala sretan završetak.

Meryl Streep i pjeva u novom Disneyevom filmu 'Into the Woods' – Pogledajte cijeli trailer filma!

Vezani članci Slika nije dostupna Jelena u dobrom odnosu s bivšim: 'Uopće ne znam zašto me trpi' Slika nije dostupna VIDEO Nakon medijske šutnje, glumica odgovorila dušobrižnicima!

'To je ta ideja o vječnoj ljubavi, o dvije polovice koje šeću svijetom i samo se moraju sresti, dio mene još vjeruje u to, dio mene pokušava živjeti kao da to nije imperativ. Tko zna, možda se to stvarno i desi', kaže Jelena.

I dok se Jelena nada da će i na ljubavnom planu doživjeti bajku, njezinu je glumačku kolegicu zadesila vječna uloga negativke. 'Mislim da ustvari ja jesam jedan pravi lik, siva eminencija svih sustava, pogotovo kod nas, kraljica koje ne izlazi iz svojih odaja, a za potrebe TV Nove sam očito izašla. Nema više modernih bajki, žene više ne vjeruju u prinčeve, muškarci više ne vjeruju u Trnoružica i Snjeguljice', kaže Nives.

Kako je bilo na snimanju pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook