Kate blista

Napokon zasjala pravim trudničkim sjajem!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski su bili pomalo zabrinuti što je trbuščić Kate Middleton tako mali u šestom mjesecu trudnoće, no lijepa kraljevska trudnica sada je zasjala punim sjajem.

Kate Middleton redovito obavlja svoje kraljevske dužnosti, a iako je u šestom mjesecu trudnoće, i dalje je poletna i puna snage.

Pogledaj i ovo Kate Middleton - 1 evo na što se osvrnula! Kate Middleton oglasila se prvi put nakon objave o borbi s rakom, i u svojim teškim trenucima misli na druge u nevolji

Ljubazna i nasmiješena, Kate je zablistala u posjetu britanskoj National Portrait Gallery kako bi proslavili otvorenje nove sobe u galeriji – The Art Room- gdje su izloženi i portreti njezinog supruga princa Williama i njegovog brata Charlesa.

>>  Kate u haljini od 10 tisuća kuna za posjet školi

Kate je ovoga puta odabrala haljinu A kroja u stilu 50-tih godina dizajnerice Emilie Wickstead. U retro izdanju Vojvotkinja od Cambgridgea, izgledala je sjajno u svijetlo plavoj nijansi.

Pozdravljala je okupljene obožavatelje, te je nakon otvorenja u Nacionalnoj Galeriji poručila kako 'čvrsto vjeruje u moć da umjetnost može učiniti razliku u našim životima'. Osim toga, britanski mediji prenose da kraljevski trbuščić nikada nije izgleda tako šarmantno.

Kako je vama sviđa odabir Kate Middleton?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene