Australska glumica otvoreno je progovorila o obitelji Kardashian i pridružila se nizu glumaca koji su otvoreno kritizirali reality obitelj.


Naomi Watts posljednja je u nizu koja je 'bacila sjenu' na slavnu reality obitelj Kardashian. U intervjuu za australsko izdanje magazina InStyle, 46-godišnja glumica otkrila je svoje mišljenje o fenomenu Kardashiana. 'Toliko je pozornosti danas posvećeno celebrityjima; trenutno se nalazimo u eri Kardashiana i to je pomalo zastrašujuće', rekla je glumica.

Glumica otkrila: 'Trebala sam to napraviti dok sam bila mlađa'

Vezani članci Tom Hardy Idris Elba izvisio? Procurila informacija da će novi James Bond biti ljepotan koji fascinira privatnim životom i brojnim tetovažama Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) KVIZ: Zabavite se i provjerite koliko se sjećate skandala iz života obitelji koja je showom osvojila svijet?

Istaknula je kako se slava može iskoristiti i u plemenite svrhe. 'Kada svoju slavu možeš koristiti pametno i u plemenite svrhe, zbog toga se dobro osjećaš. Kada se radi o pitanjima oko kojih ste strastveni, lako se uključiti kada stigne poziv', otkrila je glumica.

Watts nije jedina koja je iznijela negativan stav prema planetarno popularnoj reality obitelji. Huffington Post prenosi kako je Jon Hamm još 2012. izjavio da se u slučaju Kardashiana 'slavi glupost', a isto tako, Jonah Hill i Daniel Craig nisu birali riječi govoreći o reality klanu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook