PRISJETILA SE STRAVIČNOG DOGAĐAJA

Slavna manekenka napadnuta u Parizu ''Ubit ćemo te''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski supermodel Naomi Campbell otkrila je detalje napada.

Naomi Campbell otkrila je kako je imala traumatično iskustvo oružanog napada tijekom posjeta glavnom gradu Francuske. Jedna od najpoznatijih svjetskih ljepotica prisjetila se tog stravičnog događaja koji se dogodio 2012. godine u Parizu.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić era instagrama Može li danas svatko biti model? Influenceri i "nepo bebe" na modnim pistama!

''Suosjećam s Kim jer sam i ja bila napadnuta u Parizu 2012'', rekla je 46-godišnja ljepotica tijekom gostovanja u Wendey Williams Showu. ''Otvorili su vrata mog auta i rekli ''Naomi Campbell, ubit ćemo te''. Naomi je otkrila kako je išla u Pariz u posjet modnom dizajneru Azzedine Alaia. Ali od trenutka kada je napustila aerodrom, osjećala je da nešto nije u redu.

''Otišla sam do auta i unutra nije sjedio vozač koji me inače vozi. Bilo je čudno što je imao spušteni prozor i auto je smrdio po nekom čudnom parfemu'', prisjetila se Naomi. Vozač ju je dovezao ispred dućana modnog dizajnera gdje se dogodio napad. Tada je shvatila da mora donjeti odluku koja će odlučiti o njezinoj sudbini. ''Hoću li dopustit da mi uzme torbu sa svim dokumentima ili ću se boriti za nju. Moja odluka je bila ''Ne puštam svoju torbu'', rekla je hrabra Naomi i dodala da ne zna bi li opet postupila isto tako.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene