Vidite li vi sličnost?

Zbog posljednjeg videa koji je objavio princ William internet je pun komentara na račun malene princeze Diane!

Princ William i princeza Charlotte - 1 Princ William i princeza Charlotte - 1 Platforma X 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i princeza Charlotte - 2 Princ William i princeza Charlotte - 3 Princ William i princeza Charlotte - 4 Kate Middleton i princeza Charlotte - 4 Kate Middleton i princeza Charlotte - 2 Kate Middleton i princeza Charlotte - 1 Kate Middleton i princeza Charlotte - 3 Kate Middleton i princeza Charlotte - 2 Kate Middleton i princeza Charlotte - 1 Louis, Charlotte i Kate Middleton +25 Princeza Charlotte Galerija

Na posljednjem videu koji je objavio princ William, kraljevski fanovi primijetili su kako malena Charlotte jako liči na pokojnu baku princezu Dianu.

Na posljednjem videozapisu kojeg je objavio princ William kao znak podrške ženskoj nogometnoj reprezentaciji na finalu Europskog nogometnog prvenstva pridružila mu se i kćerkica Charlotte.

Pogledaj i ovo Princeza Charlotte - 2 Slavi 9. rođendan! Objavljena je najnovija fotografija preslatke princeze Charlotte, iz godine u godinu sve je sličnija jednom članu svoje obitelji!

Tata i kći zajedno su zaželjeli sreću nogometašicama, a kraljevski fanovi ostali su iznenađeni koliko Charlotte liči na svoju pokojnu baku i Williamovu majku princezu Dianu.

Internet je otad pun komentara i komplimenata na malenu djevojčicu.

''Ima osmijeh kao svoja baka'', ''Koliko je slatka! Izgleda kao William, Kate i Diana u isto vrijeme'', ''Predivna je, vidim Dianu u njoj'', ''Princeza sve više počinje izgledati kao Diana'', samo su neki od hrpe komentara koji su pristigli na video.

Djeca Kate Middletone i princa Williama brzo rastu, a čim su stariji, sve više počinju ličiti na članove kraljevske obitelji. Mnogi tako u najstarijem djetetu i budućem prijestolonasljedniku Georgeu vide sliku i priliku princa Williama, drugi pak misle da na njega najviše liči Charlotte, a mnogi se slažu da je najmlađi Louis dosta sličan majci Kate.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 3 Heidi Klum Heidi Klum +7 Heidi Klum Celebrity Heidi Klum u 50. godini objavila fotku u toplesu, a onda golišavim videom napravila pomutnju među fanovima!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lais Ribeiro i Joakim Noah - 5 Lais Ribeiro i Joakim Noah - 2 Lais Ribeiro - 2 Lais Ribeiro - 1 +27 Vjenčanje Lais Ribeiro i Joakima Noaha - 2 Celebrity Rodila je sa 17 godina i živjela u siromaštvu, a vjeru u ljubav i život vratio joj je košarkaš za kojeg se nedavno udala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene