Tako to poznati rade

'Prevare' za koje su mislili da nitko neće otkriti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nije sve sjajno i bajno u svijetu slavnih, posebno kada se počnu petljati u nekim 'mutnim' poslovima...

Brojne celebrity osobe bave se humanitarnim radom. Ali taj humanitarni rad na kraju često ne bude baš tako human. U prilog tomu govore brojne optužbe podignute protiv njih. Donosimo vam listu nekih humanitarnih akcija koje i nisu baš najslavnije završile.

1. Kim Kardashian je prošli tjedan razotkrivena da je zarađeni novac u okviru eBay aukcije skoro u cjelosti zadržala za sebe. Samo 10% donirala je za nastradale u tajfunu na Filipinima.

Pogledaj i ovo showbuzz toksične veze Njihovo prljavo rublje procurilo je u javnost nakon razvoda, a neki od bivših parova još se prepucavaju preko medija

2. Tom Cruise i Katie Holmes optuženi da su pomogli u prikupljanju novca za ozlijeđenog marinca, čija je majka dvaputa osuđena za prevaru.

3. Majka Aleca Baldwina je iskoristila svoju udrugu za borbu protiv karcinoma dojke kako bi Alecovoj sestri isplatila stotine tisuća dolara.

4. Financijska izvješća hollywoodskog dobrotvorca Aarona Tonkena pokazala su da je podigao više od 7 milijuna dolara za celebrityje koji su se pojavili na dobrotvornim eventima. Tako je samo Angela Bassett od njega dobila 60 tisuća dolara vrijedan nakit, za samo dva pojavljivanja na dobrotvornim zabavama.

5. Simon Monjack's dobrotvorna udruga ugašena je samo dva mjeseca nakon smrti njegove supruge Brittany Murphy i to zbog financijskih nepravilnosti.

6. Dečko Madonine trenerice iskorištavao je njenu dobrotvornu fundaciju Raising Malawi. Sredstva iz udruge je koristio za osobne troškove kao što je besplatno stanovanje, auto i vozač te članstvo u golf klubu.

7. U srpnju ove godine pristaše Lance Armstronga tužile su ga za nepravilno raspoređivanje donacija. 2011. godine udruga je dobila više od 103 milijuna dolara , a samo 5 milijuna je uputila preživjelima u borbi s karcinomom.

8. Neki celebrityji su otišli i korak dalje. Tako je Wyclef Jean sam sebi platio sudjelovanje u dobrotvornim eventima zaradivši tako 410 tisuća dolara.

9. ESPN Istraga u ožujku utvrdila je da su dvije udruge Alexa Rodrigueza imale 300.000 $ nestalih sredstava.

10. Dobrotvorna udruga Kanyea Westa koristila je sredstva za administracijske poslove. Pa je tako Kanye zaradio 570,000 $.

11. Lady Gaga je optužena da je 2011. godine navodno profitirala prodajući narukvice.

12. Paula Abdul je donirala samo 10% od ukupno prikupljenih sredstava na eBayovoj dobrotvornoj aukciji Humane Association.

13. Zvijezda serijala 'Sva moja djeca', Jack Scalia od prikupljenih 100.000 dolara za 9/11 žrtava, distribuirao je samo 5000 $.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene