Stravične nesreće

Kada tvornica snova postane tvornica noćnih mora

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kaskaderi, pa čak i glavni glumci pogibali su na snimanjima filmova, a neki su za dlaku izvukli živu glavu.

Donosimo vam listu nesreća na filmskim setovima. Pogibali su kaskaderi pa čak i glavni glumci, a nekima čak ni tijela nikada nisu pronađena.

Pogledaj i ovo Evanna Lynch više nije plavuša Pamtimo je kao simpatičnu Lunu iz Harryja Pottera, no otad se dosta promijenila, a godinama je u tajnosti ljubila i kolegu iz filma!

Tragično - Smrt na filmskom setu!

Filmska čarolija i nije uvijek čarobna, ponekad je doslovno smrtonosna

'Now you see me'

Isla Fisher gotovo je poginula snimajući scenu u filmu 'Now you see me'. Ona je bila zatvorena u komoru ispunjenu vodom i kako bi isplivala na površinu morala je s ruku skinuti lisice. Međutim nešto je krenulo po zlu i glumica se tri minute nije uspjela osloboditi lisica. Ne treba naglašavati kako joj je život jedva spašen.

'Expendables 2'

U ovom filmskom hitu koji oduzima dah svojim akcijskim scenama jedan je kaskader poginuo, a drugi je teško ranjen u sceni eksplozije čamca.

Otkriven pravi uzrok smrti Paula Walkera!

'Harry Potter And The Deathly Hollows: Part 1'

Filmovi o malom čarobnjaku nisu završili čarobno za nesretnog dublera i kaskadera Davida Holmesa koji je u jednoj sceni nezgodno udario u zid i ostao paraliziran od vrata na dolje.

'The Crow'

Ovo je vjerojatno jedna od najvećih tragedija na filmskim setovima. Snimajući scenu u kojoj nekoliko zlikovaca puca u njega, poginuo je Brandon Lee, sin legendarnog Brucea Leeja. Ispostavilo se kako je netko greškom u pištolj stavio prave metke i na taj način prekinuo Brandonov život u 28. godini.

'Top Gun'

Jeziva tragedija dogodila se i tijekom snimanja ovog filmskog hita. Art Scholl bio je pilot-kaskader koji je tijekom jedne scene izgubio kontrolu nad zrakoplovom i srušio se ocean. Pravi uzrok nesreće nije poznat jer ni tijelo pilota ni zrakoplov nikada nisu pronađeni.

Na žalost lista onih koji su izgubili živote na filmskim setovima puno je duža, a kako napredak filmske industrije pokušava nadmašiti sve do sada viđeno, posao snimanja filmova postaje sve opasniji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene