Kolegama Neueru i Hummelsu pridružio se još jedan slavni njemački reprezentativac.


Njemački nogometni reprezentativac Bastian Schweinsteiger trenutno se nalazi u Dubrovniku!

Vezani članci Viktorijine anđelice u Dubrovniku Nema tko se u Dubrovniku nije okrenuo za najljepšim ženama svijeta, no čini se da njima baš i nije godila tolika pažnja Faisal bin Qassim Al-Thani Carstvo vrijedno gotovo dvije milijarde dolara ovaj šeik počeo je graditi sa samo 16 godina, inače živi daleko od očiju javnosti, ali Dubrovnik obožava!

Poput svog kolege Manuela Neuera, i Basti je odabrao hrvatsku obalu za odmor nakon odličnog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a Dubrovnikom šeće u društvu Anice i Roberta Kovača. Dobrodošlicu mu je poželio i dubrovački gradonačelnik, Andro Vlahušić.

Prije objeda na Prijekome osvajač naslova nogometnih prvaka svijeta prošetao je Stradunom te se fotografirao s obožavateljima, a posjetio je i dubrovačku gradsku upravu. U kratkom susretu s novinarima Bastian je kazao kako je oduševljen ljepotama Grada i gostoprimstvom i da još uživa u „elfovu“ osvajanju titule svjetskih prvaka. Pohvalio je i hrvatsku nogometnu reprezentaciju koja, kaže, ima više odličnih igrača i dobru perspektivu na idućim natjecanjima, prenosi Dubrovniknet.hr.

 

Schweinsteiger i Kovač poznaju se još iz vremena dok je Robert izgrao za ovaj njemački klub, a prijateljske odnose su nastavili i nakon Robertovog preseljenja u Hrvatsku. Bastiju društvo radi djevojka Sarah Brandner.

 

I dok Basti uživa u ljepotama Grada, njegov kolega u Brelima okružio se ljepoticama.

Osim Neuera i Schweinsteigera u Hrvatskoj uživa i stoper Mats Hummels koji je u Posedarju izgradio vile u koje bi, kako su prenosili mediji, trebali stići igrači Elfa, njemačke reprezentacije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook