Blještavilo i glamur Hollywooda, svijet bajki i filmske čarolije ima i svoju tamnu stranu na kojoj su poznate zvijezde i obični smrtnici potpuno jednaki.


Hollywood ima svoju tamnu stranu. Puno je slavnih imena okončalo živote na tajanstvene načine. Neke od tih smrti nikada nisu riješene i dalje bude maštu onih koji bi željeli doći do pravih odgovora.

Misterij Dianine smrti: 'Netko je morao podmazati kočnice'

Vezani članci Liječenje COVID pacijenta, ilustracija Poznati financijski stručnjak i žestoki antivakser završio na respiratoru i umro. Prije toga je poručio: "Držite mi fige da se izvučem. Ovo je gadna bolest" Policija na očevidu, Ilustracija Policija objavila detalje nesreće u kojoj su smrtno stradali biciklisti iz Slovačke: Nijemac se najprije zabio u bicikliste pa završio u suhozidu

Donosimo vam neke od nikada riješenih hollywoodskih smrti.

David Carradine

Zvijezda 'Kill Billa' i 'Kung Fua' pronađen je u Bangkoku u hotelskoj sobi s omčom oko vrata 2009. godine. Privatna obdukcija koju je zatražila i financirala njegova obitelj, pokazala je kako je glumac umro od gušenje. Položaj tijela pokazao je kako se nije radilo o samoubojstvu. Sobarica ga je pronašla u sjedećem položaju s omčom vezanom oko vrata.

Crna Dalija

Možda jedna od najzagonetnijih, nikad riješenih hollywoodskih smrti. Crna Dalija, kako su je mediji nazvali, pravim imenom Elizabeth Short, pronađena je na poljani tijela toliko izmasakriranog da je trebalo dosta vremena kako bi je uopće identificirali. O tom slučaju 1987. napisana je knjiga 'The Black Dahlia', a Brian De Palma 2006. snimio je istoimeni film.

George Reeves

Zvijezda filma 'Adventures of Superman' pronađen je nag u svom krevetu s ranom na glavi 1959. O tom je slučaju snimljen i film 2006. 'Hollywoodland'. Iako je 1959. Reecesova smrt proglašena samoubojstvom, njegova majka pokrenula je privatnu istragu jer je sumnjala da je za smrt njenog sina kriva njegova djevojka Toni Mannix. Slučaj nikada nije riješen.

Natalie Wood

Jedna od najljepših žena Hollywooda nestala je 1981. Tijekom krstarenja sa suprugom Robertom Wagnerom i Christopherom Walkenom između njih dvojice došlo je do svađe. Nataile se tada povukla u svoju kabinu. Kada joj je suprug htio poželjeti laku noć nje više u kabini nije bilo. Njena smrt objašnjena je kao slučaj utapanja iako to nikada nije dokazano. Njena smrt podigla je veliku prašinu, a policija je ponovno otvorila slučaj točno 30 godina nakon njene smrti.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook