Proteklih nekoliko dana na našem portalu pokrenuli smo anketu u potrazi na najboljim bikini tijelom na Balkanu – vi ste svojim glasovima odabrali favoritkinje!


Ljeto izvlači ono najbolje u nama, a sunce i more donose i razgolićena slavna tijela. Brojne ljepotice u regiji već su uskočile u bikini, a naše čitatelje smo pitali i neka odaberu svoju favoritkinju u anketi.

Vezani članci Severina - 2 Severina se prisjetila trenutka kad je njezina majka intervenirala na bini, a Maja Šuput onoga kad je pala u publiku: ''Mislili su da sam se opila!'' Lana Jurčević Lana Jurčević sasvim osobno i bez filtera: "Opterećeni smo fotošopom, retušom i milijardom aplikacija"

Seksi žene: Najbolja bikini tijela na Balkanu

Stigli su brojni glasovi (ukupno: 2394), a izdvojili smo i top 3 fatalne ljepotice.

Najviše glasova odnijela je pjevačica Lana Jurčević. 23% čitatelja smatra kako upravo Lana ima najbolje tijelo na Balkanu.

Nju prati pjevačica Jelena Karleuša s 21% glasova, te popularna Severina sa 17% glasova. Atraktivne pjevačice očito su uspjele spojiti 2 u 1: Imaju i stas i glas! Osim toga, tu je i hrpa obožavatelja koji prate svaki njihov korak ;)

 

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook