Poznata pjevačica Neda Ukraden i dalje je aktivna i oduševljava svojim glasom i stasom.


Da je ljeto vrijeme kada izvođači imaju pune ruke posla, te putuju po cijeloj regiji svima je već dobro poznato, tako je i sa Nedom Ukraden koja ljetne mjesece koristi za druženje sa svojom publikom.

Neda Ukraden i Lepa Brena nezadovoljne stanjem srpske estrade

Vezani članci Gina Stewart Zdrav život ili plastika i filteri? ''Seksi baka'' tvrdi jedno, a objave na Instagramu nešto drugo In Magazin: Prava zanimanja poznatih Hrvata Jeste li znali što su naši poznati glazbenici zapravo po zanimanju? Neki bi vam čak mogli tapecirati namještaj ili pak popraviti klimu

Na ovogodišnjem Beer festu u makedonskom Prilepu Neda je pred sto tisuća ljudi zapjevala svoje najveće hitove i održala koncert koji će se još dugo pamtiti. Za svoju publiku Neda uvijek ima riječi hvale, a kako i ne bi kada je ta ista publika prati kroz cijelu bogatu karijeru, koja traje dugi niz godina.

Nakon odličnog nastupa u Prilepu na Beer festu, Nedu očekuje još nekoliko koncerata diljem regije, tako je već u subotu 25.07. u Ninu, 31.07. u Cavtatu, a nakon toga slijede 08.08. Montana, trg, Bugarska, 14.08. Cerna, trg, Hrvatska, 19.08. Trebinje, BiH, 21.08. Aqua club, Biograd na moru, Hrvatska, 22.08. Ribnica, Slovenija, 25.08. Ohrid fest, Makedonija, 28.08. Zbiljsko jezero (Zbiljska noć), Slovenija, 29.08. Straža pri novom Mestu, Slovenija.

Kao i svake godine tako će i ove Neda svoj rođendan proslaviti u krugu svoje obitelji u prelijepoj Boki kotorskoj, gdje će se ujedno odmoriti i napuniti baterije za daljnje nastupe.

Neda je nedavno izbacila i singl s Jasminom Stavrosom koji se već nalekiko pjeva u klubovima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook