Teško je zamisliti da jedna od najpoznatijih televizijskih ljubavi završi bilo kako drugačije nego sretno. Ali, 'Prijateljima' se umalo dogodilo – upravo suprotno!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Srušila je internet prvom fotkom na Instagramu, a fanovi su na njoj uočili nešto jako sumnjivo Noelle Sheldon i Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Je li moguće da je prošlo već 17 godina otkako se rodila kći Rachel i Rossa? Pogledajte kako danas izgleda

Producent 'Prijatelja' David Crane otkrio je kako su razmišljali o tome da vezu Rachel i Rossa završe na malo drugačiji način nego što je uobičajeno u serijama takvog tipa. 'Prvo smo pomislili da je njihovo pomirenje tako predividljivo, pa je alternativa bila da napravimo pomalo nejasan kraj, s otvorenom mogućnošću za budućnost', izjavio je producent.

>> Fore iz 'Prijatelja' koje će vas nasmijati do suza

Očigledno, ova ideja ipak nije realizirana i provedena u djelo, na sreću brojnih obožavatelja koji uopće ni ne mogu zamilti drugačiji kraj nego upravo onakav kakav je bio.

Kakav su kraj producenti planirali Rossu I Rachel, pogledajte ovdje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook