Tradicija je da zvijezde dobiju poklone na dodjeli filmskih nagrada Oscar. Ove godine jedan od poklona je, u najmanju ruku, čudan.


Oni su slavni, bogati i moćni. Imaju sve o čemu mi obični smrtnici možemo samo sanjati.

VIDEO Toples scene, mračne strane braka... koja je najuvjerljivija?

Vezani članci Voštane figure (Foto: izismile.com) Možete li pogoditi na koga bi ove voštane figure trebale sličiti? Original ili kopija? (Foto: brightside.me) - 4 Možete li raspoznati zvijezde od njihovih "kopija"?

Tradicija je da sve zvijezde na dodjeli filmske nagrade Oscar dobiju poklon vrećicu ispinjenu skupocjenim poklonima.

Tako je i ove godine, međuti, među poklonima koje će zvijezde dobiti našao se i jedan stvarno neobičan. U ovogodišnjoj poklon vrećici, između ostalog, poznati će pronaći karte za vožnju vlakom kroz planinu Rocky, godinu dana besplatnog korištenja svih Audi A4 vozila... ipak, jedna poklon definitivno iskače.

Seansa u kojoj poznati mogu naučiti čitati misli vrijedna 20 tisuća dolara. Olessia Kantor čitačica misli i proročica, osobno će posjećivati zainteresirane zvijezde i kako tvrdi, naučiti ih da čitaju misli. 

Treninig uključuje dnevno buljenje (nije precizirano u koga ili što) i sate treniranja misli.

Baš nas zanima koja će poznata osoba iskoristiti ovu jedinstvenu priliku i naučiti čitati misli. To filmskim agentima nikako ne bi išlo u prilog.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook