Mia Kovačić i njezina emisija "Backstage s Miom" novo su pojačanje showa "Supertalent". Saznajte što vas očekuje večeras u novoj epizodi!

Galerija


Ove nedjelje čeka nas druga polufinalna emisija showa "Supertalent".

Vezani članci Martina Tomčić, Davor Bilman Koliko se zapravo slažu Davor i Martina? Napokon smo dobili odgovor o temi o kojoj se dugo šuška Jakob Bergant (Foto: Screenshot Nova TV) Osebujni Slovenac otkrio ono što su se svi pitali - kako je prenio divovski mač preko granice

Ako ste pratili prvu prošle nedjelje, a sigurni smo kako jeste, onda ste upoznati s novim pojačanjem showa, dobro vam poznatom voditeljicom IN magazina i "Plesa sa zvijezdama", Mijom Kovačić, koja će i ove nedjelje donositi zanimljivosti iz backstagea.

Naime, osim što će publika uživati u uzbudljivim nastupima natjecatelja na ekranu, dašak atmosfere i zbivanja iz backstagea donijet će upravo Mia u emisiji na YouTube kanalu Nove TV – "Backstage s Miom".

Zbivanja iza kamera za vrijeme snimanja emisija oduvijek su zanimala publiku, a ova emisija na YouTubeu donosi upravo to – uvid u procese iza kamera, kao i komunikaciju korisnika u stvarnom vremenu sa svojim omiljenim natjecateljima, voditeljima ili članovima žirija.

A sada još jedno iznenađenje! Ove nedjelje u backstageu će vas čekati zapravo dvije Mije, a drugu upoznajte u videu u našoj galeriji.

Nova polufinalna epizoda "Supertalenta" na rasporedu je večeras od 20:10 sati samo na Novoj TV! 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici showa