Ovo će proljeće na Novoj TV biti u znaku najpopularnijih televizijskih formata: čeka vas najveći svjetski talent show u kuhinji i željno iščekivana nova, sedma sezona omiljene serije 'Lud, zbunjen, normalan'.


Treća sezona najvećeg svjetskog talent show-a u kuhinji, MasterChefa, vraća se na male ekrane u novom ruhu: kandidati iz svijeta showbusinessa, glazbe, mode, kazališta i filma otkrit će svoj skriveni talent!

'Tko miješa, ručak mu ne zagori' - Pogledajte novi spot!

Vezani članci Serija \ "Bogu iza nogu" ostvarila doseg od gotovo milijun ljudi, glumci ne kriju sreću: "Serija je jedinstvena i publika je to odmah prepoznala" Slika nije dostupna On je glumačko ostvarenje godine!

Zahtjevni zadaci, utrka s vremenom i maštovitost upotrebe namirnica začinjeni vještinom ukrašavanja hrane, kroz ovaj zabavni i napeti show testirat će kreativnost i živce ljubitelja kuhanja koji će se publici predstaviti u potpuno novom svjetlu.

Igor Mešin, Sanja Vejnović, Ivica Skoko, Filip Šovagović, Nikša Kušelj, Alka Vuica, Mario Valentić, Emilija Kokić, Nives Celzijus, Anđa Marić, Nada Rocco, Irina Čulinović, Ranko Zidarić, Ivana Husar Mlinac, Antonija Šola i Luka Nižetić kročit će u najpoznatiju reality kuhinju.

Željno iščekivana nova sezona popularne humoristične serije donosi nam zgode i nezgode obitelji Fazlinović. Zapleti u životima četiri muške generacije – Izeta, Faruka, Damira i praunuka Đemice, nasmijat će vas do suza kao i uvijek.

I u 7. sezoni problemi sa ženama kao neko prokletstvo prate Izeta, Faruka i Damira. Vrijeme je da mali Džebra krene u školu, a njegovo školovanje će dovesti do sukoba između Damira i Izeta. Faruk je proširio posao otvarajući Video produkciju, ali neće sve ići onako kako je planirao…

7-godišnji Džebra karakterno je preslika svog pradjeda Izeta, ne voli školu, bavi se tematikama koje nisu prikladni njegovom uzrastu, kao ni izrazi kojima se služi…

Najpopularnija humoristična serija već je u prvoj sezoni osigurala kultni status s brojnim poklonicima među gledateljima pa će nove epizode zasigurno oduševiti sve njezine vjerne obožavatelje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook