Tako su se proteklih godina na ovom otoku rađale, ali i potvrđivale brojne ljubavi među poznatim, domaćim licima, no bila je ovo i destinacija na kojoj su neke slavne dame liječile slomljena srca.

Galerija


Kada govorimo o najpopularnijim ljetnim destinacijama u Hrvatskoj, najsunčaniji otok definitivno je jedna.

Vezani članci Pomorska policija, ilustracija Tragedija na Hvaru: Iz vode izvukli tijelo, utvrđuje se identitet Slika nije dostupna Oglasio se vlasnik privatnog zoološkog vrta na Hvaru: "Prijatelj Simba otišao je s otoka. Preuzeli smo brigu o njemu kad je bio mladunče, da ga spasimo od sigurne smrti"

Radi se, naravno, o otoku Hvaru koji već godinama slovi za odličnu destinaciju za sve one željne dobre zabave. Iako je njegova popularnost danas nešto manja nego prijašnjih godina, vjerujemo kako ćemo i nadolazećeg ljeta na ovom hrvatskom otoku vidjeti brojna poznata i manje poznata lica.

Tako su se proteklih godina na ovom otoku rađale, ali i potvrđivale brojne ljubavi među poznatim, domaćim licima, no bila je ovo i destinacija na kojoj su neke slavne dame liječile slomljena srca.

Na Hvaru se tako tulumarilo od jutra do mraka, no uživalo se i na većim ili manjih jahtama po okolnim uvalama s bogatom gastronomskom ponudom. Neko je vrijeme "biti viđen na Hvaru" bilo stvar prestiža, pa smo svako ljeto bili bombardirani sa svih medijskih strana tko je na otoku, s kim i kako se zabavlja.

Hvar Iva Jerković i Fani Stipković (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)
Hvar Zdravko Mamić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Mi smo zavirili u našu arhivu te se prisjetili samo nekih lica te bivših i sadašnjih parova koji su haračili Hvarom u "zlatno doba". Bilo je to vrijeme kada su Malina Grahek i Josip Šelendić još bili u braku, a Maja Šuput još je bila u burnoj vezi sa zagrebačkim poduzetnikom Mariom Kovačevićem.

Iva Jerković, Fani Stipković, Maja Cvjetković i Antea Kodžoman bile su najpopularnije domaće manekenke, a svoje su besprijekorne linije ljeti sunčale upravo na hvarskim plažama.

Hvar Iva Jerković i Fani Stipković (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)
Hvar Iva Majoli i Jennifer Capriati (Foto: Hvar Zdravko Mamić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Foto: Hvar Zdravko Mami? (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Voditeljica Ecija Ivušić bila je plavuša, a pjevačica Franka Batelić još tada nije poznavala sadašnjeg supruga Vedrana Ćorluku, nego je na plaži izmjenjivala nježnosti s bivšim dečkom Lukom Tomašem.

Tamo su ljetovali još neki bivši parovi poput Tanje i Gorana Ivaniševića, Snježane Mehun i Mihaela Galekovića te Josipa Radeljaka i Vlatke Pokos, ali i oni koji su i dan danas zajedno, kao npr. Frane Barbieri i Vanja Halilović ili Branka i Hrvoje Krstulović.

Hvar Iva Jerković i Fani Stipković (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)
Hvar Tanja Dragović i Goran Ivanišević (Foto: Nino Strmotic/PIXSELL) Foto: Nino Strmotic/PIXSELL

Poduzetnica Sanja Daggan, bivša supruga Frane Barbierija, također se godinama mogla vidjeti u špici sezone upravo na ovom otoku, a dolazila bi ili s tadašnjim partnerima ili s prijateljicama među kojima je i bivša manekenka Kristina Bradač.

Tenisačica Iva Majoli često je tulumarila po Hvaru s bivšim suprugom Stipom Marićem, ali i prijateljicom, poznatom tenisačicom Jennifer Capriati od koje se neko vrijeme nije odvajala.

U našoj galeriji pogledajte tko je još sve bio viđen na Hvaru.