Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na današnji dan je rođena slavna glumica Audrey Hepburn kojoj je i Google posvetio svoj 'doodle'.


Audrey Hepburn i danas je jedna od najslavnijih hollywoodskih glumca sa zavidnog karijerom i stilom kojim nikada neće izaći iz mode.

Audrey Hepburn 'oživjela' nakon 20 godina!

Vezani članci Lady Gaga (Foto: Getty Images) Lady Gaga blistala s nakitom starim 141 godinu, nosila ga i nikad prežaljena holivudska diva, cijena "prava sitnica" Slika nije dostupna PROŠLO JE DESET GODINA Sjećate li se svega?

Audrey je vječna inspiracija, a s time se slaže i Google koji joj je posvetio status u povodu njezinog rođendana. Preminula je 1993., a  da je živa danas bi navršila 85 godina.

Audrey Hepburn bavila se modelingom, dobila je i Oscara za ulogu u filmu 'Praznik u Rimu' 1953., a svoj život je posvetila humanitarnom radu za UNICEF. Slovila je kao skromna, draga i šarmantna osoba kojoj su uvijek drugi bili na prvom mjestu.

Hepburn se profilirala kao jedna od najpopularnijih glumica Hollywooda. Marilyn Monroe nije bila jedina koja je predsjedniku Johnu F. Kennedyju pjevala 'Happy Birthday, Mr. President' za njegov rođendan. Za Kennedyjev sljedeći (i posljednji) rođendan, 29. svibnja 1963., Hepburn, predsjednikova najdraža glumica, pjevala mu je 'Happy Birthday, dear Jack'.

Audrey je ostala zapamćena kao jedna od najljepših glumica koja se ikad pojavila na filmu. 'Za atraktivne usne, govorite ljubazne riječi. Za lijepe oči, gledajte dobro u ljudima. Za vitku figuru, dijelite hranu sa siromašnima. Za lijepu kosu, neka vam dijete prolazi prstima kroz nju. Za lijepo držanje, hodajte sa spoznajom da nikada niste sami', njezin je slavni savjet koji i danas mnoge djevojke žele postići. Sretan rođendan Audrey!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook