Oprah u neugodnoj situaciji

Muškarac tvrdi da je njezin zaboravljeni sin: 'Želim znati zašto me napustila!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Oprah Winfrey iza studija je čekao Calvin Mitchell koji je tvrdio da je njezin sin kojem su dvadeset godina branili da joj se približi.

Oprah Winfrey doživjela je neugodno iznenađenje nakon snimanja The Late Showa. Naime, 61-godišnju Oprah iza studija je čekao Calvin Mitchell koji je tvrdio da je njezin sin kojem su dvadeset godina branili da joj se približi.

Pogledaj i ovo showbuzz Više se ne srami Slavna voditeljica: 'Da, imala sam sina i zvao se Kannan'

Mitchel je prije nekoliko dana ispričao za Radar svoju priču. Kako kaže Calvin, Oprah ga je pokušala posvojiti dok je bio još maleni dječak, ali ga je napustila kad je postao tinejdžer.

'Želio sam je pitati zašto me napustila. Još uvijek me to muči, još uvijek ne razumijem zašto', rekao je.

 

Kako kaže, napustila ga je nakon što se odlučio ispisati iz privatne škole kao 17-godišnji dječak.
'Bio sam mlad i donio glupu odluku i Oprah mi ne želi oprostiti', priča danas 35-godišnji Calvin koji je ispričao i svoj susret s Oprah 1992. godine nakon što je dobio manju ulogu u seriji There Are No Children Here.

Hollywoodske dive očito su primjer žena koje ne žive prema pravilima.

On je tada imao 11-godina i na snimanju je jednom prilikom donio bočicu soka slavnoj glumici. Bio joj je toliko simpatičan da ga je zaposlila kao 'osobnog čuvara'. Nakon što je snimanje završilo došla je do majke dječaka i pitala je bi li mogla posvojiti dječaka.

'Bilo mi je to jako čudno. Jedna je stvar da mi netko želi pomoći u brizi oko mog djeteta, ali posvajanje je nešto sasvim drugo', rekla je Eva Mitchell, Calvinova majka koja je odbila zahtjev.
Unatoč tome, Oprah se prema Calvinu ponašala kao da je dio njezine obitelji. Vodila ga je na utakmice, poklanjala darove, pisala mu pisma i imali su poseban odnos.

Kada je Mitchell navršio 17 godina Oprah mu je platila školu 'The Piney Woods School', no ubrzo je odlučio da to nije za njega i napustio je školu. No, nakon toga Oprah je smanjivala kontakt s njim.
Budući da je Oprah velika zvijezda teško je stupiti s njom u kontaktu. Calvin je odlučio pričekati ju nakon snimanja i porazgovarati s njom.

'Žao mi je, ali samo bih htio razgovarati s tobom', rekao joj je, na što mu je ona uljudno vratila:
'Dušo, taman idem na put, ne mogu sada razgovarati. Calvine, pazi na sebe', no uspio je ostaviti svoj broj njezinom glasnogovorniku.

Oprah je davno rekla da se ne osjeća 'potpunom' jer nikada nije imala djece, a javnosti je poznato da je rodila kada je imala samo 14 godina, no dječak je preminuo ubrzo nakon rođenja.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene