Strahuje za svoju vezu pa je nesigurna i nema samopouzdanja, tvrde prijateljice.


Nije lako biti djevojka Ryana Goslinga, a to potvrđujui holivudska šuškanja kako i prekrasna Eva Mendes ima problema s ljubomorom.

>> Obožavateljice tuguju - Povlači se iz glume!

Vezani članci Eva Mendes (Foto: Profimedia) Izjavila je da ove godine nije bila na plaži, poručili joj da bi ju suprug trebao više izvoditi – njezin odgovor na to sve je ušutkao! Eva Mendes, Ryan Gosling Rijetko pojavljivanje para koji je skupa već 9 godina, skrivaju se od javnosti, a za to imaju dobar razlog

Naime, prema riječima njezinih bliskih prijatelja, Eva se boji da bi se Golsing mogao pomiriti s bivšom curom, Rachel McAdams.

Evine strahove povećala je i vijest koja je procurila u medije nedavno, a to jest da je Rachel opet 'single', točnije da je prekinula vezu s Michaelom Sheenoćm.

Podsjetimo, holivudski ljepotan Ryan Gosling prije nekoliko dana šokirao je brojne obožavateljice, ali i obožavatelje, kad je najavio povlačenje iz svijeta glume. No, da je Ryan višestruko talentiran, govori i činjenica da ima prilično uspješan alternativni bend 'Dead Man's Bones'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook