Ima još svašta za reći

Može li gore? Ona uvijek može! - Evo čime je opet šokirala!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ljubav pjevačice Miley Cyrus prema marihuani je dobro poznata. No, sad je svima obznanila i svoju nenaklonost kokainu. Uglavnom, Miley na temu droga ima svašta za reći.

Miley Cyrus je za časopis Rolling Stone izjavila kako je marihuana i 'Molly' (naziv za ecstasy) čine veoma sretnom. No, istovremeno tvrdi kako kokain ne može podnijeti jer je mračan i depresivan ostatak 90-ih godina prošlog stoljeća.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus jeste li i vi primijetili? Evo zašto se već danima ne prestaje pričati o jednom dijelu tijela Miley Cyrus, a stručnjaci su sada otkrili i njezinu tajnu!

>> Nastup koji je šokirao svijet bio je zapravo - još puno gori!

'Hollywood je grad kokaina no trava je mnogo bolja. I Molly također. To su sretne droge - društvene droge. One vas izvlače van s prijateljima, tjeraju na druženje i smijeh. Zbog njih se ne zatvarate u kupaonicu', tvrdi Miley za Rolling Stone na čijoj je naslovnici osvanula i njezina fotografija s, pogađate, isplaženim jezikom.

Za razliku od ovog časopisa, modna ikona Vogue, odnosno njegova urednica Anna Vintour, otkazala je naslovnicu za prosinac na kojoj je trebala zasjati upravo 20-godišnja Miley.

Razlog? Njezin razularen nastup na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards prije više od mjesec dana, kojim je šokirala mnoge no ujedno postigla i odličnu reklamu za novi singl i album koji je uslijedio i trenutno je prvi na glazbenim ljestvicama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene