Mozak poznate američke hrvačice i Playboyeve zečice Ashley Massaro, koja je preminula 18. 5., donirat će se znanosti.

Galerija


Playboyev model i bivša američka hrvačica Ashley Massaro tragično je preminula u svom domu prošlog tjedna u njujorškoj četvrti Long Island. U dobi od samo 39 godina, iza sebe je ostavila jednu kćer i mnoštvo ožalošćenih prijatelja i rodbine. 

Vezani članci Policija - Ilustracija - 5 Nije se micao ni odazivao: Priveli pijanog muškarca, on im umro u policijskoj postaji Austrijska policija Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu

Mozak ovog bivšeg Playboyeva modela bit će doniran u znanstvene svrhe. Naime, mozak lijepe Ashley nakon njezine smrti pomoći neuroznanstvenicima da otkriju je li Ashley patila od kronične traumatične encefalopatije (CTE) koju je moguće dijagnosticirati tek nakon smrti. 

Massaro se za Playboy skinula 2007., a većinu života bavila se profesionalnim hrvanjem. Tako je uz 60 drugih profesionalnih boraca 2016. tužila borilačku organizaciju WWE optužujući ih za neurološke probleme izazvane u ringu od učestalih udaraca u glavu i prikrivanje potencijalnih opasnosti.

Tužba je na sudu bila odbačena, a o uloženoj žalbi trebalo se odlučiti do 8. srpnja ove godine. Massaro je svjedočila kako je u svojoj karijeri pretrpjela mnoge ozljede i više potresa mozga, a direktno je optužila WWE za nepružanje adekvatne skrbi i informacija borcima. 

Kod šestero hrvača koji su također sudjelovali u tužbi već je dijagnosticiran CTE nakon prerane smrti, a sada je bitno ispitati hoće li to biti slučaj i s Ashley. 

Jednu od najljepših glumica zasjenila dva frajera: Jednom su 44 godine, drugom 55, ali i dalje su pravi komadi!