Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Holivudska legenda Morgan Freeman snima dokumentarac o Bogu.


Iako je dvaput igrao Boga na filmu, holivudska legenda Morgan Freeman stigao je u Jeruzalem tražeći odgovore na pitanja o vjeri.

Vezani članci Slika nije dostupna Sasvim običan milijarder: Jede u McDonaldsu, a kupuje na sniženju Slika nije dostupna Znate li kako su započele njihove karijere?

'Ponajprije me zanima odgovor na pitanje 'zašto'', rekao je Freeman tijekom jednodnevne stanke u snimanju 'Priče o Bogu', dokumentarnog filma National Geographica i tvrtke Highlight Films o vjeri i teologiji.

'Nisam još pronašao odgovore', rekao je slavni glumac ispred bazilike Svetog Groba, mjesta na kojem je po tradiciji pokopan Isus. Mnogi hodočasnici bili su jednako impresionirani i neočekivanom Freemanovom pojavom na tom mjestu.

Marihuanom protiv bolova: 'Ja jedem, pijem, pušim i šmrčem kanabis'

Freeman, koji je slavan i po svojim filmskim naracijama, ujedno je i producent dokumentarca koji će se početi prikazivati u travnju. Prošli je tjedan posjetio piramide u Gizi, a put ga je odveo ili će ga do kraja snimanja odvesti i na palestinska područja, u Tursku, Indiju i Gvatemalu.

Na uskim popločenim uličicama jeruzalemskog Starog grada, sedamdesetosmogodišnji Freeman nije se držao podalje od brojnih lokalnih stanovnika ni turista željnih selfieja.

Glumac nije želio komentirati svježe sukobe Izraelaca i Palestinaca, što je odmak od javne potpore koju je pružio potpisivanju nuklearnog sporazuma Irana i svjetskih sila u lipnju, dogovorenog na nezadovoljstvo Izraela.

'Nemam poruku ni za koga. Ne, ovdje samo snimamo dokumentarac', rekao je.

(Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook