Argentinka Morella De Las Heras optužila je dečka, nogometaša Jonatana Cristalda za fizički napad.

Galerija


Morella De Las Heras optužila je nogometaša Jonatana Cristalda za fizičko nasilje.

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSEL) Troje ljudi potuklo se u kući u Rijeci, dvoje Hitna odvezla u bolnicu, jedan priveden Policija, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) 18-godišnjak noćas teško ozlijeđen u tučnjavi na autocesti kod Vrbovskog

28-godišnja Argentinka optužila je dečka i bivšeg argentinskog reprezentativca za fizički napad, a incident se dogodio prošle nedjelje u ranim jutarnjim satima u njihovom domu.

Morella ističe kako ju je nogometaš iz čista mira udario šakom u glavu te joj ostavio bolnu masnicu ispod lijeva oka, a nakon toga ju je vukao po podu kuhinje, dok je ona vrištala i zazivala pomoć, no nitko ju nije čuo.

Nogometaša je privela policija, no Morella se o svemu dodatno oglasila putem društvenih mreža kako bi pružila dokaze o napadu.

Par je dosad bio u skladnoj vezi bez skandala te zajedno imaju dvoje male djece, a nogometašu je nakon privođenja određeno da se partnerici ne smije približavati na 300 metara sljedećih 150 dana.

Nogometni klub Racing u međuvremenu je svog igrača suspendirao na 5 dana te tužiteljstvo traži da se što prije očituje o napadu.

Milan Popović oglasio se u vezi nepravomoćne presude: "Ovdje se ne radi o oduzimanju djeteta"