Montana Brown se s društvom zabavlja na Barbadosu, a atraktivne fotografije dijeli na Instagramu gdje ju prati više od milijun ljudi.

Galerija


Britanska reality zvijezda Montana Brown jedna je od onih koja je božićne blagdane s društvom odlučila provesti na Barbadosu, a sudeći prema fotografijam čini se da im dobre zabave ne nedostaje.

25-godišnja Montana tako je snimljena nakon što se otputila na vožnju brodom za koju je odabrala bijeli badić s duboko rezanim dekolteom iz kojeg su joj gotovo ispale grudi, ali nju to nije brinulo dok se zabavljala s kolutom za plivanje kojeg je stavila oko struka.

Da se dobro zabavlja pohvalila se i svojim obožavateljima na društvenim mrežama, podijelivši s njima nekoliko aktraktvnih fotografija.

Inače, Montana se prije mjesec dana našla na udaru kritika nakon što je objavila fotografije s Maldiva na koje je otišla dok se njezina zemlja nalazila u lockdownu. Ona je na njih odgovorila objašnjenjem da je tamo bila na službenom putu što joj je bilo dopušteno vladinim smjernicama.

Stoga je uoči ovog puta upitala svoje pratitelje žele li da s njim dijeli sadržaj s Barbadosa, na što joj je većina potvrdno odgovorila, a Montana na njihovu radost dijeli atraktivne fotografije kojima je teško odoljeti.

Marko Braić pokazao što se se zapravo krilo ispod Jennifer Lopez: "Bol je neopisiva!"