U društvu bliskih prijateljica Monika Kravić proslavila je 35. rođendan. Čini se da životne nedaće na lijepoj Moniki nisu ostavile traga.


Bivša TV voditeljica Monika Kravić u društvu prijateljica proslavila je 35. rođendan na popularnom Zrću. Fotografiju iz noćnog provoda na svom Instagram profilu objavila je njezina prijateljica, dizajnerica Kristina Bradač. "Sretan ti ljepotice moja. Volimo te puno", napisala je Bradač. Prijateljice su tulumarile u jednom od najpopularnijih klubova na Zrću, a njihov izlazak nije mogao proći nezamijećeno s obzirom na to Moniku nemamo priliku često vidjeti u javnosti.

 

A post shared by Kri (@kristinabradac) on

Vezani članci Kristina i Miro Radić Domaća manekenka uplovila u novu bračnu luku, dok joj se prvi brak raspao zbog suprugove nevjere Kristina i Miro Radić Bivša manekenka Kristina Bradač udala se za svog dugogodišnjeg partnera Miru Radića

Iz javnog života povukla se kako bi se u potpunosti posvetila obitelji i sinovima koje je dobila u braku s Marijem Mamićem. Nakon razvoda u javnosti se pojavljivala tek rijetko, a dodatni razlog njezine povučenosti bila je i smrt majke Mire prije nešto više od pola godine.

Sve životne nedaće koje su je zadesile, čini se, nisu ostavile previše traga na lijepoj Moniki koja i u 36. izgleda gotovo jednako kao i prije 14 godina kada se po prvi puta pojavila na malim ekranima u showu Story Super Nova.