otvara festival

U zagrljaju Kusturice: Monica Bellucci stigla u susjedstvo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica otvara filmski festival u Beogradu, a odmah po dolasku nije krila oduševljenje Emirom Kusturicom.

Svjetski poznata glumica Monica Bellucci stigla je u Beograd kako bi otvorila 45. filmski festival FESTA. Festival inače otvara film Emira Kusturice "Na mliječnom putu" u kojem Monica igra glavnu žensku ulogu.

Pogledaj i ovo showbuzz PRAVA HUMANITRKA GODINE JOJ NIŠTA NE ZNAČE Iznenadila s djetetom u naručju

"Bila sam presretna kad me Emir pozvao jer cijenim njegov rad. Emir poštuje žene i napisao je sjajne uloge. Snimanje je bilo fizički zahtjevno i s Emirom nikada nije dosadno. Ne zovemo ga bezveze profesorom. Puno sam naučila kroz suradnju s njim. On je kompletan umjetnik", rekla je Monica i dodala kako je poziv Emira Kusturice da sudjeluje u filmu stigao baš u vrijeme kada se razvodila od supruga Vincenta Cassela.

"Poziv je stigao u vrlo specifičnom trenutku u životu i mislim da je divno što se on usudio da napravi jednu priču o ljubavi koja je svašta prošla", rekla je Bellucci po dolasku, prenosi Alo.rs.  Film je prije nekoliko mjeseci prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu i nagrađen je Mladim lavom. Slavna glumica sastala se i s premijerom Aleksandrom Vučićem koji je glumici poklonio košaru tradicionalnih srpskih proizvoda.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene