Arijan Ademi, Duje Čop i Jerko Leko zaigrali nogomet s finalisticama za titulu Miss Universe


U subotu prije treninga Arijan Ademi, Duje Čop i Jerko Leko u ime kluba dočekali su 20 finalistica za laskavu titulu Miss Universe te s njima – igrali nogomet.

Vezani članci Mirna Naiia Marić Zanosna Hrvatica odlazi u SAD po krunu Miss Universe svijeta, a nacionalna haljina mami uzdahe! Renata Lovrinčević Buljan Poznata Splićanka i bivša Miss Universe otkriva kako kvalitetno vježbati u kućnoj izolaciji!

Modri i ove godine tradicionalno surađuju s izborom za Miss Universe pa su tako pripadnice ljepšeg spola u subotu stigle na Maksimir.

VIDEO Nakon 'žestoke' rasprave, završila s glavom u torti!

Nakon što su cijeli dan razgledavale znamenitosti našeg grada te obišle Zrinjevac, Kamenita vrata, Trg bana Josipa Jelačića, katedralu i ostale na koncu su došle i do gradskog stadiona.

Tu su ih dočekali slavni nogometaši Arijan, Duje i Leko koji su s curama zaigrali nogomet, pucali jedanaesterce te slobodne udarce. Posebno su zanimljivi bili slobodni udarci.

'To je bio najljepši živi zid koji smo ikad vidjeli', komentirali su igrači.

Druženje je prošlo u odličnom raspoloženju i uz puno smijeha da bi na koncu igrači zaželjeli curama puno sreće te otišli na trening. Koja od njih će imati najviše sreće i postati Miss Universe Hrvatske 2014 saznat ćemo 11. travnja kada se Opatiji održava izbor.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook