Tim iz snova

Rita Ora i službeno uplovila u modne vode: Od sada surađuje samo s Kate Moss!

Rita Ora i Kate Moss (Foto: Instagram) Rita Ora i Kate Moss (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora i Kate Moss (Foto: Instagram) Rita Ora (FOTO: Instagram) Rita Ora (FOTO: Getty) Kate Moss (Foto: Profimedia) +0 Kate Moss (Foto: Profimedia) Galerija

Rita Ora odlučila je surađivati s dugogodišnjom prijateljicom, jednom na najuspješnijih manekenki svih vremena Kate Moss.

Slavna pjevačica Rita Ora ušla je u ozbiljne modne vode. Na svom profilu na Instagramu otkrila je da je potpisala ugovor o suradnji s modnom agencijom svoje prijateljice i manekenke Kate Moss.

Pogledaj i ovo Kate Moss slavi 50. rođendan Nekad je bila ikona ljepote za kojom su se otimali poznati modni brendovi, a onda je pokleknula pod teretom slave i porocima

Tom je objavom javnosti obznanila kako će ju odsad Kateina agencija zastupati u svim modnim pothvatima, komentirajući da su ona i Kate ekipa iz snova.

 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

“Kate je oduvijek bila mentorica i prijateljica za cijeli život. Stvarno je velika čast raditi s njom“, izjavila je Rita za The Sun.

“Pratila sam kako njezin posao i karijera napreduju i kako je njezino ime postalo jedan od najutjecajnijih brendova na svijetu. Prava je inspiracija i kada smo počele pričati o suradnji, to se činilo tako prirodno“, otkrila je pjevačica.

 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Kateina modna agencija Riti je poželjela dobrodošlicu u tim objavivši njezinu fotogafiju na svojoj službenoj stranici te uvrstivši njezin portfolio na popis svojih talenta.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene