22-godišnja Brooks Nader doživjela je veoma neugodno iskustvo zbog fotografije na kojoj pozira u potpuno prozirnoj haljini.

Galerija


The Sports Illustrated Swimsuit model Brooks Nader uzvratila je trolu koji ju je gnjusno izvrijeđao na društvenim mrežama.

Vezani članci Elsa Hosk Instagram švedske ljepotice u 2019. bio je pun golišavih fotki, ovo su najbolje Josip Kotlar (Foto: Instagram) Domaći miljenik žena otkrio da mu je inboks pun sočnih ponuda: "To si i htio, zar ne?"

Naime, 22-godišnja ljepotica na nedavni party spomenutog časopisa stigla je u prozirnoj haljini s kristalićima koja je otkrivala donje rublje, a kada je objavila fotografiju na društvenim mrežama, dobila je neke vrlo uznemirujuće komentare.

"Zašto žene poput tebe nose takve prozirne haljine i onda se ljute kada ih ljudi tretiraju kao d**lje?" Ubrzo je uslijedio njezin odgovor. "Nosila sam tu haljinu jer sam to htjela i osjećala sam se jako seksi. Možda to tebi nije osnažujuće, ali meni jest", poručila je Brooks, a brojni obožavatelji podržali su je u takvom odgovoru.

Ipak, još veći šok uslijedio je kada se saznalo kako iza komentara ne stoji neki ugroženi muškarac, već žena, što je još jednom dokazalo onu staru kako je žena ženi vuk.

"Ja sam žena, volim biti žena i volim muškarce. Ovaj fotografija nije seksi, ona njome traži da bude zlostavljana."

Zašto vi ostali to ne vidite? Zar nikada niste čuli za pokret Me Too?" upitala je komentatorica u nastavku te poručila manekenki kako bi se trebala naviknuti i na ružne komentare.

"Nošenje potpuno prozirne haljine poziv je na silovanje. Vjerojatno je već upotrebljavala svoje tijelo da dobije što želi. To je moje mišljenje i imam ga pravo reći", zaključila je gnjusna komentatorica čiji su komentari šokirali ostale.

Brooks je zatim blokirala nepoznatu korisnicu Instagrama te izrazila zgražanje zbog komentara koje je pročitala.
 

Glumci iz serije Na granici rješavaju kviz kakav nisu mogli ni zamisliti!