Keri Russell pamtimo po ulozi kovrčave studentice Felicity.

Galerija


Za američku glumicu Keri Russell godine su samo broj. Gledatelji, danas ovu 43-godišnjakinju najviše pamte po ulozi kovrčavice Felicity u istoimenoj seriji koja je bila emitirana od 1998. do 2002. godine.

Keri ovih dana radi na promociji svog novog projekta, predstave "Burn This" u kojoj glumi s Adamom Driverom. Tako je snimljena na njujorškim ulicama prilikom dolaska u GMA studio gdje je sve zadivio njen mladenački izgled i lice bez bora.

Ipak, svoj zaštitni znak, dugačke kovrče, Keri je ovog puta odlučila ukrotiti u blage valove.

Prošlo je više od 20 godina godina otkako je hit serija "Felicity" imala premijeru na malim ekranima, a mnogi se i danas sjećaju simpatične kovrčave djevojke i njezine zaljubljenosti u zgodnog Bena.

Uloga je u zvijezde vinula glavne glumce - Keri Russell i Scotta Speedmana, koji su se našli u glavnim ulogama. I nakon snimanja serije ostali su jako dobri prijatelji.

Keri je od 2014. godine u sretnom braku s kolegom Matthewom Rhysom, s kojim ima dvogodišnjeg sina Sama. Prije njega bila je udana za Shanea Dearyja s kojim ima dvije kćeri, sedmogodišnju Willu Lou i jedanestogodišnjeg sina Rivera. 

Šime Vrsaljko ponovno obara s nogu na društvenim mrežama, pogledajte njegovu "ekipu iz kvarta"