Lottie Moss je mlađa sestra svjetski poznate manekenke Kate Moss, a odobrenje za putovanje od britanskih vlasti je mogla dobiti jedino ako se radi o poslu.

Galerija


Lottie Moss (23) kopira svoju stariju sestru Kate Moss (47) kada je riječ o razuzdanosti, no nije toliko popularna u svijetu manekenstva. 

Vezani članci Kate Moss Ona je zaista divna žena, ali ova fotošopirana slika ipak ne prikazuje pravo stanje stvari jer droga je ostavila svoj trag Kate Moss (Foto: Profimedia) Teški počeci: ''Tjerali su me da skinem gornji dio, nije bilo nimalo ugodno''

Lottie ovih dana privlači pozornost na odmoru u meksičkom gradu Cabou. U bikiniju, koji je toliko sićušan da bi teško bio manji, tulumari s prijateljima na luksuznoj jahti. 

Lottie je viđena kako se izvija sjedeći i stojeći na ritmove glazbe te se u rijetkim trenucima odvajala od čaše s pićem. Pritom se isticala njezina stražnjica u tangama i grudi u gornjem dijelu badića koji ih je jedva pridržavao. U jednom trenu je ipak odlučila obući majicu, ali tada je već pokazala veći dio svog tijela.

Inače, kako pišu strani mediji, manekenka je kao razlog odlaska u Meksiko navela poslovni put, no prema fotografijama je jasno da se ne radi o tome. Naime, zbog pandemije koronavirusa britanske vlasti dopuštaju tek putovanja zbog posla. Ipak, brojne zvijezde zlouptrebljavaju to dopuštenje i koriste ga za luksuzne odmore na egzotičnim lokacijama. 

A što je ovo?! Prošetala u haljini za koju ne postoji riječ kojom bi se mogla opisati, pogledajte sami!

Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan